Készítsd el életed képét!

Megtanítjuk felismerni a pillanatot!

LEGYÉL EGY JÓ CSAPAT TAGJA!

fotózz profin

Nálunk meg fogsz tanulni fotózni. Ennél meggyőzőbb érvünk – elvileg – nem lehetne a fotós tanfolyamunkról, hiszen egyszerű minden: te meg akarsz tanulni fotózni, mi pedig biztosak vagyunk abban, hogy meg fogunk tanítani fotózni a fotós tanfolyamunkon. 

Ám mi sokkal többek vagyunk, mint egy fotósiskola. Az évek során eddig közel háromszáz – hozzád hasonló – fotózás iránt érdeklődőt tanítottunk meg nem csak fotózni, hanem felismerni a tökéletes pillanatot.

KIKNEK AJÁNLJUK A TANFOLYAMOT?

A Fotótanfolyam az alapoktól – kezdőknek és azoknak, akiket érdekel a fényképezés, felöleli a mai digitális technikát és megismertet a hagyományos analóg fotográfiával is. 

Bevezeti a résztvevőket a fotográfia rövid történetébe. Megismerteti, feleleveníti a fénytani, színtani alapokat. Felfedezteti a fényképezőgép felépítését, működését, a különböző objektívek képalkotó hatásait. Bevezet a fénymérés rejtelmeibe. 

Belekóstolhatnak a táj és makrófotó, az épületfényképezés és az emberábrázolás rejtelmeibe. Ezeknek az ismereteknek a birtokában a családi körben, utazásaik, nyaralásaik során készült képeik mások számára is élvezhetőbbé válnak.

KIKNEK AJÁNLJUK A TANFOLYAMOT?

A Fotótanfolyam az alapoktól – kezdőknek és azoknak, akiket érdekel a fényképezés, felöleli a mai digitális technikát és megismertet a hagyományos analóg fotográfiával is. Bevezeti a résztvevőket a fotográfia rövid történetébe. Megismerteti, feleleveníti a fénytani, színtani alapokat. Felfedezteti a fényképezőgép felépítését, működését, a különböző objektívek képalkotó hatásait. Bevezet a fénymérés rejtelmeibe. Belekóstolhatnak a táj és makrófotó, az épületfényképezés és az emberábrázolás rejtelmeibe. Ezeknek az ismereteknek a birtokában a családi körben, utazásaik, nyaralásaik során készült képeik mások számára is élvezhetőbbé válnak.

Végzős diákjaink fotói

3 hónap után te is fogsz tudni ilyen képeket fényképezni

FOTÓS KÉPZÉS TEMATIKÁJA, 6 IZGALMASAN, FELÉPÍTETT LÉPÉSBŐL ÁLL A KEZDŐ FOTÓSOK SZÁMÁRA

FÉNYKÉPÉSZETI ALAPOK I.

Itt megismered a fény típusait, tulajdonságait. Megtanulod hogyan mérd, mit takart a fehéregyensúly. Ezek után a fény a barátoddá válik, könnyedén használod majd a színeket, keltesz velük neked tetsző hangulatot. Megtanulod a képszerkesztés alapjait, hogyan használd a vonalakat, a tereket. Beszélünk a témákról, a téma és a tér viszonyáról.

FÉNYKÉPÉSZETI ALAPOK II.

Részletes elmélyedés az alap technikák elsajátításában, elméleti és
gyakorlati szinten, már fényképező géppel a kezünkben. Beállítások
átgyakorlása, és megtudjuk, hogy melyik gomb mire való! Szó lesz
a különböző objektívek típusairól és tulajdonságairól, és a fókusz
típusokkal is megismerkedünk.

FÉNYKÉPÉSZETI ALAPOK II.

Részletes elmélyedés az alap technikák elsajátításában, elméleti és
gyakorlati szinten, már fényképező géppel a kezünkben. Beállítások
átgyakorlása, és megtudjuk, hogy melyik gomb mire való! Szó lesz
a különböző objektívek típusairól és tulajdonságairól, és a fókusz
típusokkal is megismerkedünk.

GYAKORLAT.

Rekesz, zársebesség és érzékenység összefüggésinek megértése a gyakorlatban a hisztogram jelentése a gyakorlatban statikus és mozgó (befagyasztott, bemozdult, szenkelt) téma fotózása mélységélességi tartomány fénymérési módok a gyakorlatban az objektívek kiválasztása egy adott témához.

VÁROS ÉS ÉPÜLETFOTÓZÁS.

Az óra elején kielemezzük az első gyakorlati órán elkészített képeiteket, amiket házi feladatként beküldtetek (3+1 db) Az épületfotózás alapismeretei elméletben! a “mindent elmondó” részletek ahol a kevesebb a több részletek kiemelése, tippek a vonalak és tér fontossága a szín, mint kompozíciós elem formakompozíció, képszerkesztés, nézőpont, beállítás

KÉPELEMZÉS.

Az épület fotózás gyakorlati órájáról beküldött házi feladat képeitek elemzése, valamint általános képelemző óra. Betekintés a fotózás minden típusába, válfajába. Ezen képválogatás alapján megmutatjuk ugyanazon témában a jó és rossz fotókat hatásuk, szerkesztésük, hangulatuk, és technikai kivitelezésük alapján.

TERMÉSZET ÉS TÁJFOTÓZÁS.

Tájfotózás rövid elméleti áttekintése a terepen majd gyakorlati oktatás milyen “felszerelés” szükséges egy jó természetfotóhoz? hogyan lehet visszaadni a természet szépségeit kompozíciós elvek: aranymetszés, harmadoló pont, pozitív, negatív átló az optimális fény, a fény színe szűrőhasználat, mit érdemes venni, és miért? hosszú expó és annak hatásai.

TÓTH ÁRPÁD VAGYOK FOTÓS ÉS GRAFIKUS

TÓTH ÁRPÁD VAGYOK FOTÓS ÉS GRAFIKUS

KI TANÍT?

2010 óta foglalkozom a fényképezéssel és grafikával. Egy CV fotózás, önéletrajz fotózás, a portfólió fotózás illetve az érzéki művészi aktfotózás is lényegében arról szól, hogy a modell megszünteti a határokat és a korlátokat önmagában.

Csak ekkor tudjuk igazán megörökíteni azt ami ott van legbelül. Fotóimmal a pillanat varázsát igyekszem megörökíteni. Az igazi szakmai munka a pár több helyszínen történő fotózásával kezdődik, mely oldott, vidám hangulatú. 

Imádom a boldog embereket és a megható pillanatokat, és büszke vagyok rá, hogy részese lehetek ezeknek az eseményeknek a képeim által. Fotós sulival minden tudásom szeretném átadni a hallgatóknak.

Mit kapsz a pénzedért?
0
óra képzést
0
Óra személyes konzultációt
0
Szakmai könyvünket
0
Okj bizonyítványt
Időpont, ár, helyszín

Időpont

2019. Február 20

Ár

89.900 Ft

Helyszín

Szolnok Petőfi Sándor utca 119

Regisztráció

MI A TÖRTÉNIK A REGISZTRÁCIÓ UTÁN?

Miután kitöltötted a jelentkezési lapot, küldünk Neked egy visszaigazolást a regisztráció során megadott email címedre, illetve leírjuk, hogy hogyan véglegesítheted a jelentkezésedet a tanfolyamra. Ha ezek után is maradt még kérdésed a tanfolyammal kapcsolatban, azt tedd fel nekünk emailban vagy telefonon és mi megválaszoljuk mindet.

Minden jog fentartva | Jogi nyilatkozat | Impressum