A weboldalon található weboldaltervek szerzői jogai Tóth Andrást illetik, amelyeket szabadúszóként, projekt alapú megbízások révén készített 2015-2021 között.

Ezek terjesztése, publikálása, vagy más weboldalon történő felhasználása kizárólag a tulajdonos előzetes hozzájárulása után a forrás megjelölésével lehetséges! E honlap design-ja a szerzői jogvédelem szerint képzőművészeti alkotásnak minősül, ezért külön védelmet élvez. A honlap, mint egyedi összeállítás, gyűjteményes műnek számít, ezért külön védelmet élvez. A honlap designjának, mint számítógépes grafikával létrehozott képzőművészeti alkotásnak a szerzője Tóth András.

Az oldal grafikai és technikai szerkezete, funkcióinak megvalósítási módja, forráskódja szerzői jogvédelem alatt áll. A jogtulajdonos írásos engedélye nélkül az oldal forráskódjának és egyéb részeinek másolása, módosítása, további felhasználása szigorúan tilos!

A blog szekció alatt található bejegyzése terjesztése, publikálása, vagy más weboldalon történő felhasználása kizárólag a tulajdonos írásos hozzájárulása után a forrás megjelölésével lehetséges! A blog bejegyzések, fotók, weboldaltervek üzleti célú felhasználása semmi módon nem lehetséges.

www.pozitivdesign.hu főoldalára mutató linket bárki elhelyezhet saját felületén, link oldalakon és egyéb, témába vágó /releváns/ weboldalon.

Az oldalon közzétett ismertetők, adatok, szolgáltatások tájékoztató jellegűek, az esetleges pontatlanságokért a szerző felelősséget nem vállal.