Pozitív napot!

A vállalkozásomat a pozitív designt 2016-ban kezdtem.

Webdesign, weboldal készítéssel indult a vállalkozásom, és
2018-ban kezdtem ügyfeleimnek Facebook, Google hirdetéseket készíteni, ami mára kinőtte magát online marketing kivitelezéssé.

2016 júniusáig egy nyugodt kényelmesnek mondható (sokszor unalmas) munkám volt, egy raktározási manager pozíció. Legfőképpen árukészletek rendelése, és szállítási papírok dokumentálása volt a feladataim.

2015- augusztusban jött egy nagy fordulat az életemben.
Amikor örököltünk testvéreimmel egy kisebb összeget a nagyi háza után. Én a testvéreimmel ellentétben nem a banki lekötésben láttam a nagy befektetést, hanem az volt a tervem, hogy a munkahelyemet változtassam meg, egy vállalkozást kezdjek el.

Az volt az álmom, hogy kreatív munkát végezzek ami embereknek segít, és ezt valósítottam meg a Pozitív Design -al.
Mivel a munkahelyemen is vállalkozásokkal tartottam a kapcsolatot, így továbbra is B2B -ben gondolkoztam.

Pár tanfolyam böngészése után találtam rá a webdesiger, marketing szakmára amit szerelem vállalkozás lett a kezdetektől fogva.

2016 januárjától másodállásban, 2020 -tól főállásban.
Kisebb kihagyásokkal (a vírus miatt) végzem a vállalkozásom mint webdesigner, marketing kivitelező.

2021 júniusáig 32 vállalkozásnak segítettem már kisebb nagyobb projectekben. 

A weboldal készítés mellett fejlesztettem magam marketingszöveg írásban,  Facebook, Google Ads, e-mail marketingben és, énmárka, brand építésben.

Célom, hogy a kis- és középvállalkozásoknak
Olyan honlapokat, online vevőszerző rendszereket készítsek, amivel valóban pénzt keresnek, és a vállalkozásuknak értéket teremt.

Képzéseim számokban

0
Órányi videó tananyag
0
Órányi tanfolyam tananyag
0
Szakmai tanfolyam
0
Előadás, konferencia
0
Szakmai könyvet elolvastam
0
Óra tanulás mentoroktól, bussines coachtól

Eredményeim számokban

0
Vállalkozás mentorlása
0
Elkészült weboldal
0
Ügyfélnek Facebook hírdetés
0
Éve a szakmában

Segítek a vevőszerző marketing rendszereid kiépítésében, amivel a szolgáltatásod magasabb áron eladhatod, úgy, hogy kevesebb munkaidővel több pénzt keresel.

Precizitás, hitelesség, megbízhatóság, pontosság, minőségre törekszem, segítőkészen közérthetően megtanítom neked a marketing stratégiákat.

Az ügyfeleim sikereit ugyanúgy szeretném mint ők, mert az országunkban minnél több ismert jó szakembert szeretnék akik igazán sokat segítenek a szolgáltatásukkal és jól is keresnek.

Online ügyfélszerzésében segítek. Segítek, hogy megkülönböztesd magad a konkurenciától és, hogy magasabb árakat tudj kialakítani amivel nagyobb értéket kap a vásárlóid.

A Webdesign arculat megkülönböztet a konkurenciától, és tükrözi a szép arculat a magas minőséget.
A marketingstratégia a vásárlók bizalmát nyeri el a termékpiramis stratégiával, és a kosárérték növelő stratégiákkal bevételt növeljük.

Facebook, instagram hírdetésekkel megtaláljuk a legjobb vásárlókat és eladunk nekik.

Marketing rendszerek építése után megtanítom neked a legfontosabb, leghatékonyabb marketing technikákat amiket a következő kampányaidnál tudsz használni. Megtanítom, hogyan árakcióz sikeresen úgy, hogy nagyobb profitod lesz amivel új vásárlókat is szerzel. És a munkám befejeztével is ügyfeleimmel tartom a kapcsolatot, tovább segítve őket.

Segítek, hogy ne legyen középszerű a vállalkozásod, hanem kiemelkedő megkülönböztethető legyen.
Magas áras szolgáltatásaiddal (amit segítek kiépíteni), nagyobb segítséget nyújtasz az ügyfeleidnek, és ezzel nagyobb profitra is teszel szert.
A marketing automatizálással, több szabadidőd marad a családodra.

Írj nekem